(AUDIO) Alt caz scandalos, la un liceu din Chișinău: O profesoară face agitație electorală și sperie elevii din clasa 8-a cu rachete

Un nou scandal politic la un liceu din Capitală. O profesoară de istorie a fost înregistrată cum face propagandă electorală în timpul orelor și îndeamnă elevii din clasa opta să le spună părinților și bunicilor pe cine să susțină la alegeri.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 12 septembrie 2024, 12:05   599
racheta

Conform unei secvențe audio publicate de blogherul Eugeniu Luchianiuc, cadrul didactic predă istoria. În timpul lecției, aceasta le-a spus copiilor că dacă nu vom avea parcurs european, Moldova riscă să intre în război.

„Primăvara o să fie alegeri parlamentare. Dacă o să aibă opoziția majoritatea, Șor și gașca de ratați care ne-au sărăcit, apoi rușii a doua zi îs aici. Ei o să deschidă al doilea front spre Ucraina. Ucraina o să apere și o să împuște cu drone, cu rachete. Și atunci nu ne salvează nimeni. Ați înțes? Așa le explicați părinților voștri, bunicilor voștri”, susține profesoara, citat ăde Realitatea.MD.

sursa: luchianiuc.com

Precizăm că, recent, la un alt liceu din Capitală a avut loc un caz similar. Una dintre învățătoare le povestea elevilor că se vor transforma din fată în băiat, imediat ce țara noastră aderă la UE. Atunci, Ministerul Educației și Cercetării preciza că se desfășoară o anchetă, iar angajata ar riscă să fie demisă.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.