Efros despre „prietenia” cu Buzu și Spînu: Până la 16 ani am învățat într-o școală, am trăit în aceeași localitate, dar am avut cariere și domenii diferite

„Până la 16 ani evident că am învățat într-o școală, am trăit în aceeași localitate, dar am avut cariere și domenii diferite. Nu ne-am intersectat”, a menționat ministrul Afacerilor Interne, Andrian Efros, întrebat dacă e o coincidență că este originar dintr-un sat cu ministrul Infrastructurii Andrei Spînu și ministrul Muncii Alexei Buzu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 29 septembrie 2023, 12:40   842
Ratuș

„În primul rând vreau să mulțumesc profesorilor din gimnaziul satului Ratuș că au educat astfel de personalități. Vă spun doar un lucru, eu la 16 ani am plecat din sat în școala militară și nu am fost prezent timp de 24 de ani. Până la 16 ani evident că am învățat într-o școală, am trăit în aceeași localitate, dar am avut cariere și domenii diferite, nu ne-am intersectat”, a declarat Efros.

Amintim că trei miniștri și șeful ANTA sunt de la Ratuș. Este vorba despre ministru al Infrastructurii Andrei Spînu, ministrul Muncii Alexei Buzu, ministrul de Interne, Adrian Efros și noul șef ANTA Vasile Chetrușca. Buzu susține că au fost colegi de școală.

sursa: unimedia.info

PLDM: Moldovenii au suferit profund în timpul acestui război cauzat de două regimuri absolut bolnăvicioase

Astăzi este un moment de comemorare și recunoștință pentru sacrificiile făcute în cel de-al doilea război mondial. În context, Partidul Liberal Democrat din Moldova a subliniat că moldovenii au suferit profund în timpul acestui război cauzat de două regimuri absolut bolnăvicioase, pierzând vieți dragi și fiind afectați de atrocitățile regimului nazist.

Tudor Ulianovschi a adus omagiu străbunilor noştri care s-au jertfit pentru viitoarele generaţii: ,,Pacea, unitatea, concilierea și calitatea vieții definesc viitorul nostru și bunăstarea omenirii”

Acum 79 de ani a fost anunțată victoria asupra nazismului și s-a pus capăt celui mai sângeros război de pe continentul european. Ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a adus un omagiu eroilor căzuți pentru independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Dorin Recean l-a vizitat pe Alexei Eremciuc, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial: „Datoria noastră este să păstrăm pacea pentru care ați luptat”

Prim-ministrul Dorin Recean l-a vizitat pe veteranul Alexei Eremciuc, din satul Grigorăuca, raionul Sângerei, căruia i-a mulțumit pentru curaj și patriotism, urându-i multă sănătate și putere. Șeful Guvernului a menționat că veteranul, tată a șase copii, este un exemplu atât pentru familia sa, cât și pentru foarte mulți oameni din Republica Moldova.