Un copac s-a prăbușit peste trei copii în Chișinău. Sunt victime

Joaca în zăpada a fost la un pas de a se sfârși cu o tragedie, după ce un copac s-a prăbușit peste trei copili. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:36, în spatele unui bloc de locuințe de pe strada Hristo Botev din sectorul Botanica al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 8 ianuarie 2024, 15:52   1500
ambulanță

Potrivit surselor, despre acest caz oamenii legii au fost alertați de către o femeie.

Aceasta ar fi telefonat la Serviciul Unic de  Urgențe 112 și a comunicat că un copac de aproximativ 3 metri, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, s-a prăbușit peste trei copii care se jucau în zăpadă.

Doi dintre ei s-au ales cu o sperietură zdravănă, iar cel de-al treilea s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat cu ambulanța la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Preliminar s-a stabilit că acesta s-ar fi ales cu o fractură a mânei.

horosCOP - May 09, 2024: Racii se confruntă cu un val de dezinformare

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinului fiecărui semn zodiacal. În timp ce arhetipurile astrale se aliniază, fiecare nativ este chemat să-și asume rolul în acest scenariu cosmic. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi de investigații personale.