Individ scos din ștreang de către polițiști, după ce ar fi încercat să-și curme zilele în izolatorul Poliției Capitalei

Un bărbat a fost salvat de polițiști, după ce ar fi încercat să se sinucidă în timp ce se afla în Izolatorul de Detenție Preventivă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 13:55   542
Poliția Capitalei

Potrivit surselor, incidentul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:25. Oamenii legii au observat în una dintre celule un bărbat de 37 de ani, care a încercat să stranguleze de gratii.

Aceștia au intervenit promt și l-au scos pe individ din ștreang, după care i-au acordat primul ajutor medical și au solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și grupul operativ din cadrul IP Centru.

În prezent, bărbatul de 37 de ani este în afara oricărui pericol.

Totodată, sursele noastre au ținut să menționeze că persoana a fost recent reținută de angajații Ip Centru pentru că ar fi comis un jaf.

ANSP și Ministerul Sănătății, suspectate de concurență neloială

Plenul Consiliului Concurenței a dispus inițierea unei investigații cu privire la eventualele acțiuni anticoncurențiale ale Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) și ale Ministerului Sănătății. Astfel, reprezentanții Consiliului Concurenței urmează să verifice dacă prestarea serviciilor medicale de către ANSP pe piețe concurențiale nu distorsionează mediul concurențial normal.

Un bărbat s-a înecat într-un lac lac din Ungheni

Un bărbat de 40 ani și-a pierdut viața în timpului scăldatului în lacul din preajma satului Zagarancea, raionul Ungheni. Conform informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), cazul a fost înregistrat luni, 1 iulie curent.