(VIDEO) Momentul în care o dronă s-a izbit într-un complex rezidențial din orașul Saratov, Rusia

Case au fost avariate şi zborurile au fost restricţionate în regiunea rusă Saratov ca urmare a unui atac cu drone al Ucrainei în care a fost rănită o femeie, au anunţat luni oficiali ruşi, potrivit Reuters.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 26 august 2024, 08:56   1035
Saratov

Un complex rezidenţial din oraşul Saratov a fost avariat de resturile căzute de la dronele distruse de sistemele de apărare aeriană ale Rusiei, a precizat guvernatorul regional Roman Basurgin pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

„O femeie a fost spitalizată în stare gravă”, a spus Basurgin. „Medicii luptă pentru viaţa ei”.

Ministerul rus al Apărării a anunţat că sistemele sale de apărare aeriană au distrus nouă drone deasupra regiunii Saratov, care se află la aproximativ 900 de kilometri de graniţa cu Ucraina.

Agenţia RIA din Rusia notează că zborurile au fost restricţionate pe aeroportul regional Saratov.

Rusia are o bază militară de bombardiere strategice în Engels, în regiunea Saratov, pe care Ucraina a atacat-o de numeroase ori de când Moscova şi-a lansat invazia la scară largă în februarie 2022.

Nu există deocamdată informaţii cu privire la pagubele de la bază sau la amploarea atacului ucrainean asupra regiunii, care se află la câteva sute de kilometri de graniţa cu Ucraina.

O înregistrare video postată pe Telegram de canalul rusesc de ştiri SHOT a arătat ceea ce a identificat ca fiind o clădire rezidenţială înaltă din Saratov, cu o latură avariată şi mai multe ferestre sparte pe trei etaje.

Momentul în care o dronă s-a izbit într-un complex rezidențial din orașul Sasratov, Rusia

Momentul în care o dronă s-a izbit într-un complex rezidențial din orașul Sasratov, Rusia

Momentul în care o dronă s-a izbit într-un complex rezidențial din orașul Sasratov, Rusia

Coreea de Nord a lansat o amplă campanie de vaccinare, după patru ani în care și-a lăsat copiii expuși la boli mortale

Coreea de Nord a lansat cea mai mare campanie de vaccinare de la pandemia COVID-19 încoace, după o pauză în ceea ce privește imunizarea de rutină, care a lăsat copiii expuși la o multitudine de boli mortale și a crescut riscul izbucnirii unor epidemii. „Acesta este primul pas în restabilirea imunizării de rutină și în eliminarea decalajului care a lăsat copiii vulnerabili la boli care pot fi prevenite”, a declarat Roland Kupka, reprezentantul interimar al UNICEF al Coreei de Nord.

(VIDEO) Un cuplu acuzat că a ucis o adolescentă ca să îi fure bebelușul a fost achitat. Explicațiile judecătoarei care a luat decizia

Într-o zi rece de iarnă, în iunie 2002, o adolescentă cu dizabilități intelectuale a dispărut fără urmă din Riverina, New South Wales, scrie BBC. De atunci, misterul cu privire la ce s-a întâmplat cu Amber Haigh a captivat această vastă regiune agricolă din Australia, din cauza unei acuzații șocante: că tânăra de 19 ani a fost ucisă de tatăl bebelușului ei în vârstă de cinci luni și de soția acestuia, pentru a-i lua copilul.

(VIDEO)Cine este bărbatul suspectat că a vrut să-l asasineze pe Donald Trump

Suspectul reținut de poliția americană în posibila tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump este un bărbat din Florida, în vârstă de 58 de ani, care se pare că a călătorit în Ucraina după invazia Rusiei şi a devenit un susţinător al trimiterii de arme şi chiar de soldaţi americani pentru a ajuta Kievul, relatează publicația The Telegraph, potrivit News.ro.