UPDATE (FOTO)// Noi detalii despre tragicul accident de la Orhei. Bărbatul care a murit era în brațe cu fetița sa de numai un anișor

UPDATE // Potrivit IGP bărbatul de 34 de ani traversa strada într-un loc neiluminat, având în brațe pe copilul său de numai un an.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 22 iulie 2024, 08:28   8616
Noi detalii despre tragicul accident de la Orhei

„În urma traumatismelor primite, bărbatul a decedat pe loc, iar fetița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei. Șoferul fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată în comunicatul IGP.

ȘTIREA INIȚIALĂ

 Au apărut noi detalii despre tragedia care a avut loc noaptea trecută pe traseul Orhei-Ivancea, în proximitatea, restauarantului Doi Haiduci.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru PulsMedia că victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta a fost lovit de un automobil de marca Opel la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Din imaginile de la fața locului se vede că impactul a fost unul destul de violent, în rezultatul căruia bărbatul a de 34 de ani a murit, iar bara de protecție și parbrizul Opelului au fost distruse.

Amintim că potrivit informațiile preliminare, puse la dispoziție de  sursele PulsMedia.MD, bărbatul de 34 a de ani s-ar fi aflat într-un  automobil cu soția sa, iar între ei s-ar fi iscat o ceartă, după care bărbatul a coborât din automobil pe carosabil cânda fost lovit din plin de automobilul Opel.

NEWS ALERT // Șofer lovit mortal de un automobil, sub ochii soției sale, pe traseul Orhei-Chișinău

Noi detalii despre tragicul accident de la Orhei

(VIDEO) Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina – reținuți pentru transportarea fugarilor ucraineni pentru sume de 5.000 de dolari

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi facilitat intrarea ilegală în Moldova prin Camenca a nouă ucraineni apți de luptă, pentru sume de 5.000 dolari americani.