(FOTO) „Zi de doliu online” la Preşedinţia R.Moldova

Site-ul Președinției R.Moldova „este în doliu”. Toate imaginile de pe site apar în culori alb negru.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 16 septembrie 2024, 08:54   1423
Președinte

Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, anul trecut, pe 16 septembrie, a fost zi de doliu, era înmormântat fostul președinte al R.Moldova, Mircea Snegur, și se pare că a rămas vreo bifă nescoasă din programul site-ului, astfel acesta s-a făcut alb-negru și în acest an.

Captură site-ul Președinție.MD

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.

(VIDEO) Să nu le fie simplu forțelor noi să întoarcă procesul. Stamate, despre necesitatea desfășurării referendumului UE

Referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE este necesar pentru situația în care vor veni alte forțe la guvernare care, dacă nu vor fi proeuropene, să nu poată așa de simplu să întoarcă procesul. Aceasta este opinia și explicația deputatei PAS Olesea Stamate, membra Comisiei juridice, numiri şi imunităţi în Parlament, exprimată la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4, ediția de miercuri seara, 18 septembrie curent.