Andrei Năstase s-a lansat în cursa prezidențială. „Ne-am unit din nou forțele pentru a ne lua țara înapoi”

Grupul de inițiativă care va colecta semnături în susținerea candidaturii lui Andrei Năstase la alegerile prezidențiale a fost constituit. Anunțul a fost făcut de fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) la 24 august. „Voi fi un președinte dedicat înainte de toate oamenilor și țării noastre!”, a declarat Năstase.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 26 august 2024, 11:20   91
AN

La 24 august, a fost constituit grupul de inițiativă în vederea susținerii candidatului Andrei Năstase la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

 „Intrăm în competiție cu un adversar care deține toate pârghiile puterii... dar și într-o luptă cu oligarhii care râvnesc să revină la putere. (...) Pornim la drum plini de energie, emoție și speranță, mândri de începuturile noastre, de oamenii dragi alături de care ne-am ridicat împotriva corupției și a oligarhilor și am început să ne facem auzită vocea. Vă invit să continuăm uniți de același crez, dedicați Moldovei și oamenilor săi, drumul spre un viitor mai bun”, a declarat Năstase.

Fostul lider PPDA promite să „redea țara cu adevărat moldovenilor” și să fie un președinte dedicat R. Moldova.

Ne-am unit din nou forțele pentru a ne lua țara înapoi, dar de data aceasta pentru a o reda cu adevărat moldovenilor. Voi fi un președinte dedicat înainte de toate oamenilor și țării noastre! Am încredere totală în sprijinul vostru și vă mulțumesc că v-ați alăturat campaniei noastre pentru strângerea semnăturilor.