Mihail Latîșev, participant la Jocurile Olimpice de la Paris, a câștigat Campionatul Balcani

Judocanul Mihail Latîșev, participant la Jocurile Olimpice de la Paris, a câștigat Campionatul Balcanic, care s-a desfășurat în Bosnia și Herțegovina.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 2 septembrie 2024, 17:03   38
JUDO

El s-a impus în categoria de greutate 90 kg. Campioni au mai devenit Andrian Veste (73 kg) și Oxana Diacenco (+78 kg).

Cu medalii de argint s-au ales Maxim Baltat (66 kg) și Victor Sterpu (81 kg), iar Alexandru Tirsina (60 kg), Sindi Vainstein (52 kg) și Daniela Tcaci (63 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Canoistul Serghei Tarnovschi, campion mondial pe distanța 500 de metri

Medalie de aur pentru Moldova. Canoistul Serghei Tarnovschi a devenit campion mondial pe distanța 500 de metri. În Uzbekistan, sportivul a înregistrat rezultatul 01:47.312, fiind urmat de proaspătul campion olimpic, cehul Martin Fuksa (01:48.405) şi românul Cătălin Chirilă (01:48.456), scrie olympic.md.

„Investiții în viitorii campioni”. A fost lansat proiectul de renovare a școlii sportive din Bălți

Sala de sport a Școlii sportive Boris Petuhov din Bălți va fi renovată cu suportul Agenției Turce de Cooperare și Coordonare (TIKA). În cadrul unei întrevederi dintre primarul municipiului, Alexandr Petkov, și Tarik Mete, coordonator al programelor TIKA în Moldova, a fost semnat un acord prin care Agenția va finanța renovarea sălii de sport, a acoperișului și instalarea unui sistem de ventilație în școala sportivă.