(FOTO) Noi detalii despre tragedia de la Briceni. Angajata MAI care a lovit mortal o biciclistă, transportată la spital

Angajata Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, care ieri-seara a lovit mortal o biciclistă, a fost transportată la spital.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 27 octombrie 2023, 07:45   2989
Briceni

Potrivit surselor PulsMedia.MD, polițista de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Larga, se întorcea de la muncă, când în față i-a apărut biciclista neidintificată care se deplasa pe carosabil, pe timp de ploaie, pe carosabil neiluminat și fără elemente ilumiscente.

Aceasta ar fi încercat să evite impactul, însă a lovit mortal biciclista, după care s-a izbit cu mașina într-un copac de pe acostament.

(SURSE) O angajată MAI a lovit mortal o biciclistă, la Briceni

După lovitura în copac, automobilul de marca Skoda, la volanul căruia se afla angajata MAI, s-a răsturnat într-o râpă de pe acostament.

Angajata MAI care a lovit mortal o biciclistă, transportată la spital


Biciclista a murit pe loc, iar șoferița a fost preluată de un echipaj medical care au transportat-o la Spitalul raional Briceni, unde a fost internată în secția de traumatologie.

Șoferița a fost diagnosticată că un traumatism cranio-cerebral, comoție cerebrală, contuzia antibrațului stâng, contuzie în regiunea sacrală, fractură de sacru, dar și cu un șoc traumatic de gradul 2-3.

Totodată. dânsa a fost testată cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că aceasta nu cunsomase băuturi alcoolice, înainte de a urca la volan.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.