Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în Lituania

Prim-ministrul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în capitala Lituaniei, unde urmează să participe la ediția a IX-a a Summitului Inițiativei celor Trei Mări.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 11 aprilie 2024, 09:51   10
Recean

Șeful Executivului de la Chișinău va avea întrevederi cu președinta Seimasului de la Vilnius, Viktorija Čmilytė-Nielsen, și cu prim-ministra Ingrida Šimonytė, după care cei doi omologi vor susține o conferință de presă. 

Agenda premierului include o discuție cu cetățenii țării noastre stabiliți în Lituania.

Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului R.Moldova: ,,Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat”

De Ziua Drapelului Republicii Moldova, ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a publicat o poză cu fiica sa, de la un turneu de tenis din Canada, în care a transmis sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării.

Șefa statului a participat la ceremonia de onorare a Tricolorului

De Ziua Drapelului de Stat, Președinta Maia Sandu a participat, alături de Președintele Parlamentului și Prim-ministru, la ceremonia de onorare a Tricolorului din fața Guvernului. Evenimentul a fost înfrumusețat de cei peste 250 de copii din diferite coruri din țară, cărora, șefa statului le-a mulțumit pentru bucuria de a-i asculta.