Mihai Burciu, ales în funcția de vicepreședinte al forului cluburilor de Padel, responsabil pentru Europa de Est

În urma Congresului Asociației Europene a Cluburilor de Padel (AECP), care a avut loc aseară în Franța, Președintele Federației de Padel din Republica, Mihai Burciu, a fost ales în funcția de vicepreședinte al forului cluburilor de padel, responsabil pentru Europa de Est.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 7 februarie 2024, 20:15   48
Mihai Burciu

,,Mulțumesc tututor care m-ați susținut! Este încă o însărcinare personală, voluntară, care îmi va aglomera și mai mult viața pentru promovarea padelului, dar care are ca obiectiv final beneficii pentru padelul de pe malurile Prutului, o mai bună conexiune și experiență pentru cluburile de padel din Republica Moldova și România în baza experienței turneelor și evenimentelor organizate de AECP, inclusiv dreptul de a organiza evenimente sub egida AECP în Estul-Europei, mai ales în Republica Moldova și România!” a menționat el.

În context, Mihai Burciu a menționat că ,,nu am câștigat eu o funcție, dar ne-am ales cu o nouă oportunitate pentru padelul din Republica Moldova și România și din această zonă continentală! Și, desigur, mai mult de lucru, și așa erau puține 24 de ore pe zi.”