NEWS ALERT

(VIDEO) Unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1 a accidentat un Ferrari Purosangue pe străzile din Monaco

Charles Leclerc este unul dintre cei mai buni piloți de pe grila actuală a Formulei 1. Pilotul Scuderiei Ferrari are șapte victorii la activ și 25 de starturi din pole position. În ciuda victoriei sale în Marele Premiu al Italiei, Charles Leclerc a reușit să lovească un Ferrari Purosangue pe străzile principatului Monaco.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 17:40   597
Ferari

În urmă cu câteva zile, monegascul a fost filmat la volanul unui Ferrari Purosangue chiar în acul de păr Fairmont, din Monaco. Sunt sigur că foarte mulți dintre noi vor recunoaște acest celebru viraj, cel mai lent din calendarul Formulei 1. Atunci când monoposturile nu concurează, circuitul nu este altceva decât orașul în sine, cu străzile aferente acestuia.

Este un viraj prin care Charles Leclerc a trecut de sute de ori la volanul monopostului, dar și în mașina personală, din moment ce el este originar din Monaco. Însă, de această dată, a reușit să facă puțin contact cu o mașină ce se afla în fața sa.

Pilotul Scuderiei a fost surprins chiar atunci când a lovit ușor bara din spate a unei mașini. În videoclip putem vedea că Leclerc se apropie destul de mult de bara mașinii din fața sa. Impactul a fost foarte ușor și bănuim că au fost produse foarte puține daune atât Ferrari-ului, cât și mașinii din față.

Chiar și așa, este ceva ce Charles Leclerc probabil că nu și-ar fi dorit să se întâmple, mai ales să cu atâția oameni în jurul său, care îl și filmau la volanul modelului italian. Videoclipul se încheie brusc, dar sperăm că totul s-a rezolvat pe cale amiabilă între pilotul Ferrari și șoferul mașinii pe care a atins-o în trafic.

sursa: promotor.ro

Coreea de Nord a lansat o amplă campanie de vaccinare, după patru ani în care și-a lăsat copiii expuși la boli mortale

Coreea de Nord a lansat cea mai mare campanie de vaccinare de la pandemia COVID-19 încoace, după o pauză în ceea ce privește imunizarea de rutină, care a lăsat copiii expuși la o multitudine de boli mortale și a crescut riscul izbucnirii unor epidemii. „Acesta este primul pas în restabilirea imunizării de rutină și în eliminarea decalajului care a lăsat copiii vulnerabili la boli care pot fi prevenite”, a declarat Roland Kupka, reprezentantul interimar al UNICEF al Coreei de Nord.

(VIDEO) Un cuplu acuzat că a ucis o adolescentă ca să îi fure bebelușul a fost achitat. Explicațiile judecătoarei care a luat decizia

Într-o zi rece de iarnă, în iunie 2002, o adolescentă cu dizabilități intelectuale a dispărut fără urmă din Riverina, New South Wales, scrie BBC. De atunci, misterul cu privire la ce s-a întâmplat cu Amber Haigh a captivat această vastă regiune agricolă din Australia, din cauza unei acuzații șocante: că tânăra de 19 ani a fost ucisă de tatăl bebelușului ei în vârstă de cinci luni și de soția acestuia, pentru a-i lua copilul.