NEWS ALERT

Moarte stupidă, la Florești. Bărbat băut, ucis de o „răzătoare pentru încălțăminte”

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, în preajma unei fântâni. Descoperirea macabră a avut loc în seara de vineri, 16 august, în localitate Sîrbești din raionul Florești.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 18 august 2024, 13:07   794
Girofar

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 73 de ani. Acesta a fost găsit de către un consătean care a anunțat-o pe nora bărbatului, iar ultima a sesizat poliția.

La fața locului a intervenit grupul operativ din cadrul IP Florești, dar și o ambulanță.

Cadavrul zăcea cu fața la sol, iar când a fost întors pe spate, s-a stabilit că  acesta a murit după ce a căzut și s-a înfipt în abdomen cu un fier de la o răzătoare pentru încălțăminte.

Conform declarațiilor făcute de oamenii din localitate, bărbatul era consumator de băuturi alcoolice și deseori consătenii îl vedeau mort de beat pe stradă. Cadavrul urmează să fie transportat la centrul de medicină legală din r-l Florești, pentru a fi constatată cauza exactă a decesului.

horosCOP - 27 octombrie: Leii vor avea astăzi capacitatea de a analiza situațiile din mai multe perspective, ca și cum ar fi detectivi cu experiență

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se confruntă cu provocări care testează limitele și dezvăluie adevăruri ascunse. Ce secrete vor scoate la iveală horoscoapele de astăzi?

horosCOP - 26 octombrie: Leii vor avea parte de negocieri care se vor încheia favorabil, ca și cum ar rezolva un caz de corupție de mare amploare

Conjuncția planetară de astăzi aduce cu sine o serie de provocări și revelații pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce unii nativi vor trebui să-și ascuțește instinctele de detectivi, alții vor sărbători rezolvarea unor cazuri complexe. Arhetipurile astrologice se vor manifesta în moduri surprinzătoare, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii valoroase despre cum să navigăm prin această zi plină de mister.

horosCOP - 25 octombrie: Racii vor avea parte de o zi agitată, plină de vizite și activități, asemănătoare cu o zi din viața unui agent sub acoperire.

Planetele se aliniază într-un dans cosmic care poate aduce schimbări semnificative pentru fiecare semn zodiacal. Arhetipurile astrologice se trezesc, provocând reacții intense și neașteptate. Ce secrete vor dezvălui astrele astăzi? Horoscopul zilnic vă așteaptă să descoperiți indiciile personale ascunse în mișcările planetare.