În cadrul Săptămânii Europene a Mobilității Urbane, sâmbătă, 21 septembrie 2024, troleibuzul turistic din Chișinău va circula gratuit

Aceasta este o ocazie specială pentru toți locuitorii și vizitatorii orașului să descopere cele mai frumoase și istorice locuri ale capitalei.

publicat de Veronica Ciortan
vineri, 20 septembrie 2024, 16:56   2
img 5

1 rută: ora 12:00 (audioghid în l. rusă)
2 rută: ora 14:00 (audioghid în l. engleză)
3 rută: ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Nu ratați această oportunitate unică de a explora Chișinăul la bordul unui transport 100% ecologic.

horosCOP - 20 septembrie: Racii finalizează cu succes misiunea și se pregătesc pentru o seară plină de suspans, iar Leii primesc indicii criptate de la un mentor spiritual

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să facă față provocărilor. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi și cum vă vor influența ele drumul? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi plină de suspans.