Maia Sandu s-a întâlnit cu Ministra olandeză a apărării, Kajsa Ollongren

Șefa statului, Maia Sandu, a avut o întrevedere, astăzi, cu Ministra apărării a Regatului Țărilor de Jos, Kajsa Ollongren, care întreprinde o vizită oficială în țara noastră. Este pentru prima dată când un ministru olandez responsabil de sectorul de apărare vine la Chișinău.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 11 aprilie 2024, 20:27   15
Maia Sandu

Președinta Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul acordat de Regatul Țărilor de Jos în parcursul european al Republicii Moldova. De asemenea, șefa statului a mulțumit Guvernului olandez pentru asistența acordată țării noastre în domeniul securității cibernetice. 

Șefa statului a subliniat importanța consolidării relațiilor bilaterale economice dar și cele în domeniul de securitate și apărare. 

De asemenea, Președinta a remarcat despre necesitatea susținerii Ucrainei pentru asigurarea păcii în Republica Moldova și pe continentul european.

Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului R.Moldova: ,,Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat”

De Ziua Drapelului Republicii Moldova, ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a publicat o poză cu fiica sa, de la un turneu de tenis din Canada, în care a transmis sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării.

Șefa statului a participat la ceremonia de onorare a Tricolorului

De Ziua Drapelului de Stat, Președinta Maia Sandu a participat, alături de Președintele Parlamentului și Prim-ministru, la ceremonia de onorare a Tricolorului din fața Guvernului. Evenimentul a fost înfrumusețat de cei peste 250 de copii din diferite coruri din țară, cărora, șefa statului le-a mulțumit pentru bucuria de a-i asculta.