(SURSE) Un polițist de la IP Dondușeni ar fi încercat să o violeze pe o colegă de-a sa, de la IP Rîșcani, în căminul Academiei de Poliție

Un polițist este cercetat penal, după ce ar fi încercat să o violeze pe o colegă de-a sa, de la un alt inspectorat de poliție. Incidentul ar fi avut loc la data de 18 August curent, în căminul Academiei de Poliție de pe strada Sfînta Vinere, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 24 august 2023, 10:24   3279
IGP

Potrivit surselor este vorba despre un anghajat al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, în vârstă de 31 de ani, care era detașat la cursurile de formare inițială.

În seara cu pricina, în jurul orei 23:00, acesta ar fi încercat să o violeze pe o colegă de-a sa, în vârstă de 18 ani, din cadrul Inspectoratului de Poliție Rîșcani, într-o cameră din căminul Academiei de Poliție, care la fel se afla la cursuri de formare inițială.

Sursele noastre au mai menționat că în acest caz a fost înregistrat un material în Registru Nr.1 la Inspectoratul de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Am încercat să obținem o confirmare sau o infirmare a acestui fapt de la responsabilii din cadrul Poliției Capitalei, care au zis că se vor documenta și că vor reveni cu un răspuns, însă până la publicarea știrii nu am mai părimit niciun răspuns.