Tânăr mort de ziua lui, în mașina răsturnată chiar în curtea casei părinților, treziți din somn de bubuitură

Un tânăr de 28 de ani din Ștefești, județul Prahova, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea casei părinților lui, în noaptea de miercuri spre joi.

publicat de Veronica Ciortan
joi, 3 octombrie 2024, 20:18   376
mort de ziua lui

Părinții tânărului au fost treziți din somn de o bubuitură puternică și și-au găsit fiul mort, într-o mașină răsturnată, în curtea casei. Băiatul se întorcea de la o petrecere de ziua lui. Alerta a fost dată azi noapte, în jurul orei 4, când un apel la 112 anunța că în comuna Ștefești, s-a produs un grav accident rutier.

Polițiștii din Slănic au mers la fața locului și, în urma verificărilor, au stabilit că un tânăr în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 216 A, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. Medicii de pe echipajul de Ambulanță au încercat să îl resusciteze, însă fără a avea succes. „În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care se afla singur în autoturism la momentul impactului. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

accident

Tânărul de 28 de ani se întorcea chiar de la petrecerea organizată de ziua lui de naștere și mergea spre casă atunci când s-a întâmplat nenorocirea. Din primele informații, el ar fi apăsat prea tare pedala de accelerație, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina de mai multe ori într-o curte de pe marginea drumului.

Ca o ironie a sorții, locuința era chiar a părinților lui, care au ieșit și l-au văzut prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Mai mult, analizele toxicologice urmează să stabilească dacă tânărul consumase alcool sau alte substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

libertatea.ro