Ministra apărării a Regatului Țărilor de Jos, E.S. Kajsa Ollongren, efectuează o vizită oficială la Chișinău

Ministra apărării a Regatului Țărilor de Jos, E.S. Kajsa Ollongren, efectuează o vizită oficială la Chișinău.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 10 aprilie 2024, 16:36   20
Ministerul Apărării

Aceasta se va întâlni joi, 11 aprilie curent, la sediul instituției de apărare cu ministrul apărării al Republicii Moldova, Anatolie Nosatîi.

Cu acest prilej, cei doi vor susține un briefing de presă. 


NOTĂ: Reprezentanții mass-media, care doresc să participe la briefingul de presă, sunt așteptați începând cu ora 9:45, la sediul Ministerului apărării la adresa: șoseaua Hîncești 84, etajul II.

Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului R.Moldova: ,,Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat”

De Ziua Drapelului Republicii Moldova, ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a publicat o poză cu fiica sa, de la un turneu de tenis din Canada, în care a transmis sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării.

Șefa statului a participat la ceremonia de onorare a Tricolorului

De Ziua Drapelului de Stat, Președinta Maia Sandu a participat, alături de Președintele Parlamentului și Prim-ministru, la ceremonia de onorare a Tricolorului din fața Guvernului. Evenimentul a fost înfrumusețat de cei peste 250 de copii din diferite coruri din țară, cărora, șefa statului le-a mulțumit pentru bucuria de a-i asculta.