Cristina Gherasimov a discutat cu Ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks

Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, l-a primit luni, 15 aprilie curent, pe Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Janis Mazeiks.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 16 aprilie 2024, 11:30   15
UE

Oficialii au discutat despre prioritățile de pe agenda de integrare europeană a Republicii Moldova, în special, despre contribuția instituțiilor naționale la pachetul de extindere a Uniunii Europene, la care acestea lucrează în prezent.

De asemenea, viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov a dat asigurări că autoritățile rămân implicate plenar pentru a menține ritmul reformelor și a realiza angajamentele asumate față de cetățeni.

Tudor Ulianovschi, de Ziua Drapelului R.Moldova: ,,Indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, să prețuim cu sfințenie simbolul țării noastre, cele trei culori și Stema de Stat”

De Ziua Drapelului Republicii Moldova, ex-ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, a publicat o poză cu fiica sa, de la un turneu de tenis din Canada, în care a transmis sincere felicitări tuturor cetățenilor acestei țări, cu precădere campionilor, sportivilor, artiștilor, antrenorilor, dansatorilor, actorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și studenților care au purtat Drapelul Republicii Moldova peste hotarele țării.

Șefa statului a participat la ceremonia de onorare a Tricolorului

De Ziua Drapelului de Stat, Președinta Maia Sandu a participat, alături de Președintele Parlamentului și Prim-ministru, la ceremonia de onorare a Tricolorului din fața Guvernului. Evenimentul a fost înfrumusețat de cei peste 250 de copii din diferite coruri din țară, cărora, șefa statului le-a mulțumit pentru bucuria de a-i asculta.