(VIDEO) Tânără salvată, după ce ar fi fost la un pas de cădea în gol de la etajul 12 al unui bloc de locuințe din Chișinău

O tânără a fost la un pas de a cădea de la etajul 12 al unui bloc locativ din sectorul Buiucani al capitalei. Serviciile specializate au intervenit la fața locului.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 5 septembrie 2024, 15:34   939
buiucani

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei a declarat pentru PulsMedia.MD că ar fi vorba despre o tânără de 23 de ani care a atârnat la etajul 12 al unui bloc de locuințe.

În urma masurilor intreprinse aceasta a fost salvată. Pe caz a fost inițiată o ancheta in stabilirea tuturor circumstanțelor si care a fost motivul sa recurga la gestul dat.

„Astăzi, 5 septembrie 2024, pompierii IGSU au salvat o femeie de 23 de ani care amenința că se aruncă de la etajul 12 al unui bloc din Piața Unirii nr. 1, Chișinău. Apelul la 112 a fost făcut la ora 15:02, iar două echipaje de pompieri au intervenit rapid. Salvatorii au desfășurat perna cu aer și au reușit să tragă femeia înapoi în interior. Femeia nu a suferit răni și a fost preluată de medicii de pe ambulanță”, se arată în comunicatul IGSU.