Un tânăr din Băcioi și-ar fi ucis cu sânge rece soția și a fost împușcat de poliție într-un hotel din Germania. Doi copii au rămas orfani

Un tânăr și-a ucis soția, după care ar fi fost împușcat de poliție, într-un hotel din Germania. Potrivit unor persoane apropaitea victimelor, cei s-au dovedit a fi un cuplu de tineri din R.Moldova.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 20 iulie 2024, 10:32   5189
crimă

Sursele PulsMedia.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, au declarat  că este vorba despre soții Adriana Golovatic şi Vasile Petrachi, ea în vârstă de 26 de ani originară din localitate Cărpineni, raionul Hîncești, iar el în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Băcioi, din municipiul Chișinău.

Aceleași surse țin să menționeze că tânăra ar fi venit în Germania, la muncă la sfârșitul lunii iunie anul curent și s-a angajat îmn calitate de menajeră la un hotel. O cunoscută apropiată victimei, ne-a comunicat că acum câteva zile a venit dim urma ei și soțul său, cu care ar fi fost în conflict din cauza unui potențial divorț. Motivul tentativei de divorț ar fi fost faptul că femeia era des bătută de către soț.

 „În noaptea de 18 iulie -19 iulie, individul a venit la hotelul în care lucra fata, a intrat în una din camere unde a găsit-o pe ea și a înjunghiat-o cu un cuțit, după ce între ei s-a iscat o ceartă. El ar fi amenințat-o și anterior că sau rămâne cu el, sau el o va omorî. Proprietara hotelului a chemat poliția, iar când oamenii legii au intrat în camera de hotel, au găsit tânără moartă și pe el cu cuțitul în mână. Acesta nu s-ar fi conformat solicitărilor polițiștilor și a fost împușcat, după carea fost transportat cu ambulanța la spital, dar din nefericire a murit”, ne-a comunicat prietena victimei.

Cei doi au lăsat în urma lor doi copii orfani, unul care trece în clasa a 1-a, iar altul este încă la grădiniță. Copii sunt în grija mamei tinerei de 26 de ani.

Amicii și rudele Adriana Golovatic au venit cu o solicitare pe Facebook, prin care cer ajutor financiar, ca să poată acoperi costurile de repatriere a trupului Adrianei.

„Orice donație, cât de mică, poate contribui la suma necesară pentru repatriere.

Conturile în care se poate dona:

Cont Revolut - FR7628233000012446921766069 - Vasile Golovatic (tatăl) 

Cont Moldindconbank - 5188 9402 5475 3379 - Felicia Tusă (sora)”