NEWS ALERT

(VIDEO) O femeie l-a ucis pe individul care a jefuit-o, lovindu-l cu mașina și trecând de mai multe ori peste corpul său, în Italia

O femeie din localitatea italiană Viareggio, provincia Lucca din Toscana, a fost arestată pentru omor voluntar după ce a urmărit și a lovit cu mașina un bărbat care o jefuise cu puțin timp înainte.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 19:14   760
Ro

Potrivit ziarului La Stampa, care a publicat și un video cu imaginile șocante din momentul crimei, incidentul s-a petrecut în noaptea dintre 8 și 9 septembrie 2024, când Said Malkoun, un algerian în vârstă de 47 de ani, a furat poșeta unei italience de pe plajă, amenințând-o cu un cuțit.

Victima, Cinzia Dal Pino, în vârstă de 65 de ani, s-a urcat imediat la volanul mașinii sale Mercedes și l-a urmărit pe Malkoun, care fugise pe jos către zona Darsena.

Conform investigațiilor poliției, ea l-a găsit pe bărbat în jurul miezului nopții, pe un trotuar din Via Coppino, în apropierea unei vitrine de magazin.

Văzându-l pe Malkoun cu poșeta sa, Dal Pino a accelerat și l-a lovit frontal, strivindu-l de vitrină.

Camerele de supraveghere din zonă arată cum SUV-ul femeii a trecut de mai multe ori peste corpul bărbatului, înainte ca ea să coboare din mașină pentru a-și recupera poșeta. După aceea, femeia a plecat fără să alerteze autoritățile.

Rănit grav, Malkoun a fost descoperit de un trecător, care a alertat serviciile de urgență. Personalul medical a încercat să-l resusciteze, însă bărbatul a murit înainte să ajungă la spital.

Poliția din Viareggio a identificat rapid femeia implicată, iar în cursul dimineții de 10 septembrie, ea a fost arestată pentru omor voluntar.

Ancheta a confirmat că gestul femeii nu a fost unul accidental, ci premeditat, fiind un răspuns direct la jaf.

Dal Pino a recunoscut că a fost jefuită de Malkoun, însă acum se confruntă cu acuzații grave și așteaptă o decizie judiciară în privința arestării sale.

sursa: .rotalianul.com

Coreea de Nord a lansat o amplă campanie de vaccinare, după patru ani în care și-a lăsat copiii expuși la boli mortale

Coreea de Nord a lansat cea mai mare campanie de vaccinare de la pandemia COVID-19 încoace, după o pauză în ceea ce privește imunizarea de rutină, care a lăsat copiii expuși la o multitudine de boli mortale și a crescut riscul izbucnirii unor epidemii. „Acesta este primul pas în restabilirea imunizării de rutină și în eliminarea decalajului care a lăsat copiii vulnerabili la boli care pot fi prevenite”, a declarat Roland Kupka, reprezentantul interimar al UNICEF al Coreei de Nord.

(VIDEO) Un cuplu acuzat că a ucis o adolescentă ca să îi fure bebelușul a fost achitat. Explicațiile judecătoarei care a luat decizia

Într-o zi rece de iarnă, în iunie 2002, o adolescentă cu dizabilități intelectuale a dispărut fără urmă din Riverina, New South Wales, scrie BBC. De atunci, misterul cu privire la ce s-a întâmplat cu Amber Haigh a captivat această vastă regiune agricolă din Australia, din cauza unei acuzații șocante: că tânăra de 19 ani a fost ucisă de tatăl bebelușului ei în vârstă de cinci luni și de soția acestuia, pentru a-i lua copilul.