FOTO // O Tesla Model X scufundată în Dunăre a fost vândută pentru 22.000 de euro

O Tesla Model X a căzut în Dunăre, aproape de orașul Budapesta, urmând ca proprietarul să o vândă apoi pentru suma de 22.000 de euro.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 11 aprilie 2023, 12:40   63
Tesla

Un exemplar de Tesla Model X a căzut în fluviul Dunărea aproape de orașul Budapesta, în Ungaria. Mașina inundată ar fi fost vândută pentru suma de 22.000 de euro chiar la o zi după petrecerea incidentului.

Respectivul exemplar de Tesla Model X, finisat într-o nuanță de albastru, a alunecat într-un mod sau altul în fluviul Dunărea la un doc de feriboturi nu foarte departe de Budapesta. Câteva imagini și detalii despre eveniment au fost distribuite de un utilizator pe Reddit. Conform publicației Carscoops, evenimentul ar fi avut loc pe 6 septembrie 2022.

Din câte se pare, mașina a alunecat cumva în apă în timp ce nimeni nu era înăuntru. Pe baza imaginilor distribuite online de Index anul trecut, se pare că vehiculul electric a alunecat pe rampa de beton a bărcii, posibil după ce șoferul a uitat să activeze frâna de parcare.

Proprietarul mașinii ar fi contactat imediat pompierii după ce Tesla sa a căzut în apă, dar până la sosire, SUV-ul era complet scufundat în Dunăre. Un echipaj de scafandri de salvare a trebuit să fie chemat pentru a găsi mașina Tesla. După ce mașina a fost localizată, a fost extrasă din fluviu și a făcut-o cu celebrele uși „Falcon doors” și portbagajul deschise.

În ciuda faptului că SUV-ul electric a fost complet scufundat și, mai mult ca sigur, a suferit unele daune semnificative din cauza apei infiltrate, se pare că proprietarul a reușit să-l vândă pentru suma 22.000 de euro a doua zi după incident. Nu știm de ce cineva ar dori să cumpere un vehicul electric scufundat, dar probabil că unele dintre componentele sale pot fi recuperate.

Tesla
Tesla
Tesla
Tesla

Alte trei instituții vor presta servicii în format digital

Serviciile oferite de Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, Centrul Naţional de Acreditare MOLDAC și Institutul Naţional de Metrologie vor fi digitalizate. Cabinetul de miniștri, la inițiativa Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, a votat adaptarea cadrului normativ pentru a permite digitalizarea serviciilor G2B.