NEWS ALERT

Doi morți și un rănit, după ce un apartament a luat foc în Chișinău

Două persoane au murit după ce apartamentul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Tragedia s-a produs astăzi, 10 septembrie, pe strada Alecu Russo din Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 17:17   835
foc

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) la fața locului au intervenit cinci echipaje de pompieri.

„ Ajunși la destinație au stabilit că arde un apartament la etajul4. Au fost evacuate 3 persoane din interior, dintre care doi bărbați decedați. O persoană a fost preluată de ambulanță”, transmite IGSU.

Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilit de specialiști.

Noi datorii pentru R.Moldova în cadrul Platformei de Parteneriat desfășurată la Chișinău: Mai împrumută 305,1 mln de euro

Republica Moldova a obținut un sprijin semnificativ în cadrul Platformei de Parteneriat pentru accelerarea modernizării țării, stimularea creșterii economice durabile, îmbunătățirea condițiilor de trai și adaptarea la schimbările climatice. În cadrul reuniunii de la Chișinău, au fost semnat, astăzi, noi acorduri de finanțare care vor sprijini investițiile în infrastructură și tranziția la economia verde și durabilă în beneficiul cetățenilor.