Două persoane rănite grav într-un atac armat la Bruxelles. Doi suspecţi, fugari, căutaţi de poliţie

Două persoane au fost grav rănite într-un atac armat la Bruxelles, iar doi suspecţi, fugari, erau căutaţi, anunţă Poliţia din Bruxelles, scrie presa belgiană.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 13:18   37
police

Atacul a avut loc duminică seara, către ora locală 18.00.

”Am fost avertizaţi că s-au auzit focuri de armă pe rue Lacaille, către ora 18.00”, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

”La faţa locului, am găsit două persoane grav rănite. Ele au fost conduse la spital”, a precizat el.

Parchetul din Bruxelles nu era în măsură să precizeze imediat mobilul atuacului.

O anchetă a fost deschisă, anunţă Poliţia din Bruxelles.

sursa: news.ro

(VIDEO) Armata rusă a scos de la naftalină tancurile T-62M, le-a modernizat și le trimite acum pe frontul din Ucraina

Armata rusă a desfășurat tancuri T-62M modernizate pe frontul ucrainean. Această desfășurare a fost dezvăluită într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, care prezintă tancurile modernizate fiind transportate în zona de conflict, scrie ArmyRecognition. Potrivit unui videoclip recent publicat pe rețelele de socializare, armata rusă trimite pe calea ferată tancuri T-62M modernizate pentru a fi desfășurate în Ucraina

(VIDEO) ISW: Ucrainenii au respins cel mai mare asalt mecanizat al forțelor Moscovei din ultimele luni. Rușii au atacat cu 57 de blindate

Forțele ucrainene au respins unul dintre cele mai ample atacuri mecanizate rusești din Ucraina din octombrie 2023, în vestul regiunii Donețk, arată o analiză a Institutului pentru Studiul Războiului. Imagini geolocalizate publicate pe 24 iulie arată că forțele ucrainene au respins un asalt mecanizat rusesc lângă Kostiantinivka, la sud-vest de orașul Donețk, după ce forțele ruse au avansat până la periferia localitățiii.