Britney Spears anunţă că s-a căsătorit cu ea însăşi: „Poate părea stupid"

Britney Spears a distribuit online o fotografie în care apare în rochie de mireasă, însoţită de un text cu anunţul că s-a căsătorit cu ea însăşi și un comentariu legat de decizia luată.

publicat de Veronica Ciortan
marți, 22 octombrie 2024, 20:56   9
Britney Spears

Vedeta pop americană a declarat pe contul său de Instagram că, deşi unii oameni ar putea crede că a se căsători cu ea însăşi „poate părea jenant sau stupid”, este convinsă că acesta este „cel mai genial lucru pe care l-am făcut”, transmite, marţi, agenţia EFE, citată de Agerpres.

Artista, în vârstă de 42 de ani, care s-a afirmat prin hituri precum „Baby One More Time”, a distribuit acest mesaj alături de un videoclip în care apare într-o rochie albă din satin, cu voal de dantelă, pe acordurile melodiei „Fields of Gold” a lui Sting.

După ce s-a despărţit de Sam Asghari, în luna mai a acestui an, cântăreaţa n-ar mai fi avut altă relaţie notează presa locală.

Actorul a cerut divorţul în august 2023, la puţin peste un an de la căsătorie, în iunie 2022.

Britney Spears a fost căsătorită anterior cu Jason Alexander şi cu Kevin Federline, cu care are doi fii, Sean Preston Federline, de 19 ani, şi Jayden James Federline, de 18 ani, potrivit portalului E!News.