Tânăr spulberat cu tot cu trotineta electrică „BOLT” de un automobil pe o stradă din Chișinău

Un tânăr a ajuns la spital, după ce trotineta cu care se deplasa a fost lovită de un automobil. Accidentul a avut loc în această amiază pe strada 31 august din capitală.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 18:14   215
tg

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declara pentru PulsMedia.MD că în accident au fsot implicate un automobil de marca Mitsubishi, dar și o trotinetă electrică.

La volanul automobilului se afla un șofer în vârstă de 55 de ani, iar trotineta electrică era condusă de un tânăr de 18 ani.

În rezultatul impactului vehiculele au fost deteriorate tehnic, iar conducătorul trotinetei a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Pe caz inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că PulsMedia.MD a scris cu referire la surse că o femeie de 32 de ani a murit joia trecută, după ce a căzut de pe o trotinetă la sfârșitul lunii septembrie, într-o intersecție din sectorul Buiucani. Autoritățile au confirmat informația pentru sursele media, semnatare ale Codului de Etică și Deontologie, dar și apropiate guvernării, care au luat apă în gură de câteva zile și care au publicat-informația abia azi fără a cita sursa primară.

CONFIRMAT // Moartea a găsit-o la spital, după ce a căzut de pe o trotinetă electrică într-o intersecție din Chișinău

Aici este de menționat că de la începutul anului curent, pe teritoriul țării au fost înregistrate 67 de accidente rutiere cu implicarea trotinetelor electrice, soldate cu 57 de persoane traumatizate, majoritate dintre ele fiind în Chișinău.

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.