(FOTO) Accident tragic provocat de un octogenar, la Anenii Noi. Sunt morți, printre care un copil

Două persoane au murit, după ce două automobile au fost implicate într-un accident rutier. Coliziunea a avut loc astăzi în proximitate localității Țînțăreni din raionul Anenii Noi.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 21 septembrie 2023, 14:50   2526
Accident

NO COMMENT (VIDEO) Momentul în care s-a produs tragedia de la Anenii Noi, surprins de o cameră de supraveghere

În accident au fost implicate două automobile de mărcile Renault și Skoda. Preliminar s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza șoferului Renault-ului, un bărbat în vârstă de 81 de ani.

Se presupune că acesta ar fi suferit un atac de cord, a pierdut controlul volanului,  iar mașina ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit violent în automobilul Skoda care venea din partea opusă. 

Bărbatul a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Sursele PulsMedia.MD menționează că în urma accidentului, un copil care se afla în calitate de pasager, a fost rănit grav și a fost transportat la spital.

Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

În urma coliziunii automobilele au fost transformate într-un morman de fiare contorsionate. La fața locului au intervenit oamenii legii pentru a documenta cazul.

Tragedie provocată de un octogenar, la Anenii Noi


Tragedie provocată de un octogenar, la Anenii Noi(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.