UPDATE (FOTO) Grav accident cu implicarea unui autocar de pe ruta Chișinău-Kiev în Nordul R.Moldova. Două persoane au murit

UPDATE // Potrivit surselor două persoane, soț și șoție, au decedat în această dimineață, într-un accident rutier care a avut loc pe traseul M-5 km.103 - intersecție cu traseul R 7 în raionul Rîșcani.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 iulie 2024, 12:12   3474
accident

Preliminar s-a stabilit că un Renault, condus de un bărbat de 74 de ani,  ar fi  ignorat linia continuă și a efectuat manevra de întoarcere de la dreapta spre stânga, dar a fost ciocnit lateral stânga de un autocar de pe  ruta Chișinău-Kiev.

În urma impactului, șoferul mașinii, dar și soția acestuia de 69 de ani, aflată în calitate de pasager a decedat pe loc.

Accident soldat cu doi morți, la Rîșcani


Accident soldat cu doi morți, la Rîșcani


Știrea Inițială

O persoană ar fi murit, după ce un automobil a fost lovit de un autocar. Accidentul a avut loc astăzi în apropiere de municipiul Bălți.

În accident a fost implicat un autocar și un automobil de marca Renault, care în urma impactului a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate.


Realitatea.MD


Realitatea.MD


Realitatea.MD

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.