(VIDEO) Pasager de pe ruta Odessa-Chișinău, prins de INI și PCCOCS cu „fundul ticsit” cu droguri de aproximativ 1 mln de lei

Un bărbat de 50 ani din mun. Chișinău a fost arestat pentru 30 de zile, fiind învinuit de contrabandă cu droguri, anunță IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 14:32   1760
IGP

„Suspectul a fost reținut în timp ce se deplasa cu un microbuz de pe ruta Odessa-Chișinău. Acesta a ascuns drogurile de tip sintetic în rect. Substanțele narcotice, o masă solidă sub formă de pietre cristalizate asemănătoare cu Metadona, erau ascunse în prezervative”, se arată în comunicatul IGP.

Pe piața neagră acestea valorează aproximativ un milion de lei. Bărbatul este anterior condamnat pentru infracțiuni similare.  


Cazul a fost documentat de ofițerii Direcției investigații „Centru” și cei de urmărire penală ai INI, în comun cu procurorii PCCOCS.

Bărbatul este cercetat pentru contrabandă, păstrarea și comercializarea drogurilor, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.