Drona rusă căzută, la Vulcănești. IGP: A fost găsită încărcătura de circa 50 de kg de substanță explozivă

În contextul cercetării aprofundate la locul unde au fost depistate piese componente ale unei drone de tip Shahed, colegii noștri din cadrul Secției tehnico- explozive a Poliției au depistat partea de luptă a acesteia care conținea circa 50 de kg de substanță explozivă, scrie IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 12:12   538
dronă

Polițiștii au asigurat dezamorsarea și strângerea tuturor părților componente ale rămășițelor dronei, iar în următoarele ore vor asigura  în condiții sigure detonarea încărcăturii explozive depistate.

Precizăm că, din momentul depistării acestor fragmente și până la finalizarea cercetării la fața locului, tot perimetrul a fost securizat și asigurată siguranța publică.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.