Drona rusă căzută, la Vulcănești. IGP: A fost găsită încărcătura de circa 50 de kg de substanță explozivă

În contextul cercetării aprofundate la locul unde au fost depistate piese componente ale unei drone de tip Shahed, colegii noștri din cadrul Secției tehnico- explozive a Poliției au depistat partea de luptă a acesteia care conținea circa 50 de kg de substanță explozivă, scrie IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 12:12   548
dronă

Polițiștii au asigurat dezamorsarea și strângerea tuturor părților componente ale rămășițelor dronei, iar în următoarele ore vor asigura  în condiții sigure detonarea încărcăturii explozive depistate.

Precizăm că, din momentul depistării acestor fragmente și până la finalizarea cercetării la fața locului, tot perimetrul a fost securizat și asigurată siguranța publică.

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.