NEWS ALERT

Două cadavre spânzurate, găsite în ultimele 24 de ore, la Hîncești

Cadavrele a două persoane au fost găsite spânzurate în ultimele 24 de ore în raionul Hîncești.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 23 octombrie 2024, 12:35   255
IP Hîncești

Astfel, potrivit surselor PulsMedia.MD din teritoriu, primul caz a fost înregistrat ieri-dimineață, în jurul orei 07:54, în localitatea Pașcani, din raionul sus menționat. Este vorba despre un bărbat de 61 de ani, cadavrul căruia a fost găsit de către un trecător fiind spânzurat de poarta curții. 

Ultimul a alertat imediat poliția despre acest caz.

Cel de-al doilea caz a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:00, în localitatea Ciuciuleni, din același raion. Cadavrul unui bărbat de aproximativ 62 de ani a fost găsit spânzurat în curtea casei sale. Descoperirea macabră a fost făcută de către un vecin care a alertat imediat organele de drept.

Medicii legiști veniți la fața locului, în ambele cazuri nu au depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrelor, fapt care îi face pe polițiștii din Hîncești să creadă că este vorba despre două cazuri de suicid.

Oamenii legii au pornit anchete pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivele care i-au făcut pe cei doi bărbați să recurgă la aceste gesturi disperate.

Un bărbat a ars de viu într-o casă, la Ungheni

Un bărbat a murit, după ce casa acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 07:36, în localitatea Florițoaia Veche, din raionul Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD.