Biciclist spulberat de un automobil, la Orhei. Moartea l-a găsit pe patul de spital

Un biciclist a murit la spital, după ce a fost accidentat de un automobil. Tragedia a avut loc ieri-seara pe traseul R-6 Chișinău-Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 24 octombrie 2023, 08:36   502
IP Orhei

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani care, în jurul orei 19:40, traversa strada cu bicicleta, în regiunea trecerii de pietoni, când a fost lovit de un automobil de marca Audi A6, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului, biciclistul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital. Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar acesta a decedat la spital în jurul orei 23:15.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Pe numele său a fost pornită o cauză penală, iar dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, ultimul riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

(VIDEO) Trei samsari de droguri în valoare de 1,5 mln lei, reținuți de ofițerii INI. Momentul în care unul dintre ei este pus „cu fața la asfalt”

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău-oficiul Botanica, au reținut 3 bărbați din capitală, suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa 1 500 000 de lei.