Funcționarii postului vamal Leușeni au perfectat un număr record de camioane

Serviciul Vamal anunță că, în ultimele 24 de ore, funcționarii postului vamal Leușeni au perfectat un număr record de camioane: 550 camioane pe sensul de ieșire și 394 camioane pe sensul de intrare.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 27 martie 2024, 11:57   139
SV

În această ordine de idei, exprimăm  mulțumiri autorităților vamale din România pentru conlucrarea eficientă în vederea fluidizării traficului prin sincronizarea acțiunilor de control.

Totodată, mulțumim funcționarilor vamali pentru munca depusă în scopul fluidizării traficului și reducerii timpilor de așteptare la perfectarea operațiunilor vamale.

Menționăm că, în ultima săptămână cresc valorile de trafic a camioanelor prin posturile vamale situate pe frontiera moldo-română și, în acest sens, Serviciul Vamal întreprinde acțiuni menite să contribuie la minimizarea timpilor de traversare și fluidizarea traficului de camioane.

horosCOP - April 27, 2024: Leii rezolvă orice caz cu un zâmbet pe buze

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra fiecărui semn zodiacal, provocând reacții arhetipale neașteptate. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor naviga nativii prin intrigi și alianțe periculoase? Horoscopul zilnic promite să ofere indicii valoroase pentru fiecare semn în parte.