horosCOP - 16 septembrie 2024: Leii primesc vești fericite, dar sănătatea trebuie protejată

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Cum vor reacționa arhetipurile zodiacale în fața acestor provocări? Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii valoroase pentru navigarea în apele tulburi ale acestei zile.

publicat de Alina Istrati
luni, 16 septembrie 2024, 08:45   74
Horos Cop
Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec sunt astăzi în fața unei anchete financiare care le-ar putea aduce prosperitate, dacă sunt gata să se angajeze într-un nou proiect de investigație. Dovezile succesului sunt iminente, dar va trebui să vă schimbați perspectiva asupra valorilor materiale și să renunțați la ideile preconcepute. Fiți pregătiți să urmăriți fiecare indiciu cu atenție.
Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii se confruntă astăzi cu un caz complicat de indecizie care a generat un haos inutil. Problemele familiale și cele imobiliare cer soluții rapide, iar corespondența primită ar putea fi cheia rezolvării. Este momentul să închideți dosarele vechi și nerezolvate pentru a putea avansa pe calea justiției personale.
Gemeni (22 mai-21 iunie)
Astăzi, Gemenii trebuie să caute "amprente digitale" ale trădării, căci planetele le oferă o oportunitate rară de a repara greșeli din trecut. Confesiunea unui delict vechi ar putea să vă elibereze de o povară grea a sufletului. Fiți pregătiți să faceți față consecințelor și să atenuați daunele.
Rac (22 iunie-22 iulie)
Racii vor prefera astăzi să urmeze rutele sigure și bine cunoscute, evitând abordările experimentale care ar putea să-i expună riscurilor. Noile oportunități sunt analizate cu precauție, iar alegerea va cădea pe cea familiară. Este un moment bun pentru a finaliza proiectele neterminate și a curăța scena de probele vechi.
Leu (23 iulie-22 august)
Leii ar putea primi astăzi vești care să le aducă zâmbetul pe buze și lacrimi de fericire în ochi. Este posibil să fiți înconjurați de prieteni și familie, dar nu uitați să vă protejați sănătatea. Fiți precauți și nu lăsați garda jos, căci chiar și în timpul distracției, pericolele pot pândi.
Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele sunt astăzi în rolul detectivului carismatic, cu idei care îi fac pe ceilalți să se supună. Controlați-vă impulsul de a domina, pentru că ar putea să vă trădeze. Fiți deschiși la veștile neașteptate care pot veni de la cei apropiați și pregătiți-vă să analizați fiecare detaliu.
Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele trebuie să își onoreze angajamentele astăzi, chiar dacă asta înseamnă să facă compromisuri cu distracția lor. Capacitățile voastre imaginative vă pot ajuta să urmăriți obiectivele. Progresul va fi semnificativ, deoarece sunteți concentrați pe nevoile umanitare. Fiți vigilenți, căci alianțele periculoase pot apărea.
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii ar putea să se afle în fața unei situații delicate, cu planuri mari care riscă să fie compromise din cauza unor confuzii. Păstrați-vă calmul și acționați pozitiv, chiar dacă sunteți nevoiți să anulați un eveniment important. Rămâneți imperturbabili în fața acestor provocări neașteptate.
Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Săgetătorii se confruntă astăzi cu o ceață mentală care le împiedică judecata clară. Nu este ziua potrivită pentru a începe noi proiecte sau parteneriate. Riscul de a face o greșeală de judecată este mare, așa că relaxarea și distanțarea de cazuri noi sunt recomandate.
Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Un prieten apropiat al Capricornilor ar putea împărtăși un secret vital astăzi. Discreția și sfaturile adecvate sunt esențiale. Acțiunile voastre au un impact puternic acum și pot avea efecte pe termen lung asupra celor din jur. Fiți atenți la cuvintele și gesturile voastre.
Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii ar putea fi cauza unei erupții emoționale în rândul celor apropiați. Săriți prea repede la concluzii și puteți fi acuzați de infidelitate fără o investigație adecvată. Cultivați răbdarea și așteptați ca adevărul să iasă la iveală la momentul potrivit.
Pești (19 februarie-20 martie)
Peștii nu ar trebui să se întrebe de ce lucrurile se întâmplă în mod neașteptat sau sunt întârziate. Poate fi în avantajul lor, deși nu văd încă beneficiile. Experimentarea unor noi metode poate scoate la iveală cele mai bune aspecte ale voastre și vă oferă o pauză de la rutina zilnică.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.

(VIDEO) Să nu le fie simplu forțelor noi să întoarcă procesul. Stamate, despre necesitatea desfășurării referendumului UE

Referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE este necesar pentru situația în care vor veni alte forțe la guvernare care, dacă nu vor fi proeuropene, să nu poată așa de simplu să întoarcă procesul. Aceasta este opinia și explicația deputatei PAS Olesea Stamate, membra Comisiei juridice, numiri şi imunităţi în Parlament, exprimată la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4, ediția de miercuri seara, 18 septembrie curent.