Nicio zi „fără iubiri până la sânge” în „luna dragostei”. O femeie și-a înjunghiat soțul, la Ștefan Vodă

O femeie a fost reținută pentru 72 de ore, după ce și-a înjungiat soțul cu un cuțit de bucătărie. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:50, în localitatea Olănești, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 9 februarie 2024, 09:59   367
crimă

Potrivit surselor, ar fi vorba despre o femei în vârstă de 48 de ani. În urma unui conflict cu soțul său, un bărbat în vârstă de 51 de ani, femeia a luat un cuțit de bucătărie și la atacat din spate.

Dânsa l-ar fi lovit cu cuțitul de două ori, provocândui două plăgi pentrante în regiunea umărului drept. În urma incidentului, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a-i fi acordat ajutorul medical, însă ulterior a refuzat să fie internat.

Soția sa a fost escortată la IP Ștefan Vodă, pentru a fi documentată, după care a fost reținută pentru 72 de ore, pe numele ei fiind pornită o cauză penală.

Sursele noastre au ținut să menționeze că ambii soți, când s-a produs incidentul, se aflau în stare de ebrietate avansată.

PulsMedia.MD amintește că incidentul este cea de a patra crimă comisă în familie săptămâna aceasta pe teritoriul R.Moldova, trei dintre care au avut loc în ultimele 72 de ore.

La începutul săptămânii o femeie din Ungheni a ajuns la spital, după ce în urma unei cerți a fost înjunghiată în abdomen de către concubinul său.

Bărbat reținut, după ce și-ar fi înjunghiat concubina, la Ungheni

Acum două zile, un bărbat și-a ucis concubina cu sânge rece în curtea altui bărbat din localitatea Căpriana, raionul Strășeni, după ce a înjunghiat-o de trei ori cu un cuțit de bucătărie în urma unei crize de gelozie.

Și-a ucis iubita cu sânge rece în curtea altui bărbat, la Strășeni. Patru copii, dintre care 3 minori, au rămas orfani de mamă

Tot la data de 7 Februarie, o femeie și-a lovit concubinul cu toporul în cap de 6 ori, într-o locuință din municipiul Edineț, după ce acesta ar fi refuzat să facă focul în sobă.

O femeie și-a lovit iubitul în cap cu toporul de șase ori, la Edineț. Mobilul crimei: Nu a vrut să facă focul

Aici este de menționat că toate crimele menționate mai sus au fost comise la beție.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.