Nicio zi „fără iubiri până la sânge” în „luna dragostei”. O femeie și-a înjunghiat soțul, la Ștefan Vodă

O femeie a fost reținută pentru 72 de ore, după ce și-a înjungiat soțul cu un cuțit de bucătărie. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:50, în localitatea Olănești, din raionul Ștefan Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 9 februarie 2024, 09:59   332
crimă

Potrivit surselor, ar fi vorba despre o femei în vârstă de 48 de ani. În urma unui conflict cu soțul său, un bărbat în vârstă de 51 de ani, femeia a luat un cuțit de bucătărie și la atacat din spate.

Dânsa l-ar fi lovit cu cuțitul de două ori, provocândui două plăgi pentrante în regiunea umărului drept. În urma incidentului, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a-i fi acordat ajutorul medical, însă ulterior a refuzat să fie internat.

Soția sa a fost escortată la IP Ștefan Vodă, pentru a fi documentată, după care a fost reținută pentru 72 de ore, pe numele ei fiind pornită o cauză penală.

Sursele noastre au ținut să menționeze că ambii soți, când s-a produs incidentul, se aflau în stare de ebrietate avansată.

PulsMedia.MD amintește că incidentul este cea de a patra crimă comisă în familie săptămâna aceasta pe teritoriul R.Moldova, trei dintre care au avut loc în ultimele 72 de ore.

La începutul săptămânii o femeie din Ungheni a ajuns la spital, după ce în urma unei cerți a fost înjunghiată în abdomen de către concubinul său.

Bărbat reținut, după ce și-ar fi înjunghiat concubina, la Ungheni

Acum două zile, un bărbat și-a ucis concubina cu sânge rece în curtea altui bărbat din localitatea Căpriana, raionul Strășeni, după ce a înjunghiat-o de trei ori cu un cuțit de bucătărie în urma unei crize de gelozie.

Și-a ucis iubita cu sânge rece în curtea altui bărbat, la Strășeni. Patru copii, dintre care 3 minori, au rămas orfani de mamă

Tot la data de 7 Februarie, o femeie și-a lovit concubinul cu toporul în cap de 6 ori, într-o locuință din municipiul Edineț, după ce acesta ar fi refuzat să facă focul în sobă.

O femeie și-a lovit iubitul în cap cu toporul de șase ori, la Edineț. Mobilul crimei: Nu a vrut să facă focul

Aici este de menționat că toate crimele menționate mai sus au fost comise la beție.

(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.