(VIDEO 18+) Momentul în care un killer împușcă mortal un bărbat, în plină zi, pe o stradă din Moscova

Un bărbat a fost împușcat mortal de un killer pe o stradă din Moscova, Federația Rusă, anunță canalele de Telegram rusești.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 iunie 2024, 12:02   4200
killer

S|ursele citate menționează că ar fi vorba despre un omor la comandă, iar din imaginile video se vede că kilerul a tras dintr-o armă automat de model AKS-74. 

Acesta ar fi urmărit victima pe care a împușcat-o în plină zi. Din imaginile video se vede cum victima rănită în spate fuge și încearcă să scape de atacator, însă acesta a ajuns-o din urmă și a ucis-o.(VIDEO) Cea mai mare organizație de trafic de droguri pe mare din lume a fost distrusă de Europol

Poliția Națională spaniolă a dezmembrat cea mai mare organizație „narco-navală” din lume, care a operat între America de Sud și Europa. În total, 50 de persoane au fost arestate și au fost efectuate 47 de percheziții în Spania și în alte șapte țări: Norvegia, Bulgaria, Regatul Unit, Panama, Trinidad și Tobago, Portugalia și Columbia, scrie site-ul televiziunii spaniole RTVE.

Băsescu: România nu poate ajuta R.Moldova cu trupe în teritoriu. „Să renunțe la neutralitate sau să se unească cu România”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat la Digi24 că România nu poate ajuta Moldova cu trupe dacă nu renunță la statutul de neutralitate. O altă soluție propusă de Băsescu ar fi unirea cu România pentru aderarea la NATO și la Uniunea Europeană. Deși Moldova este un stat neutru, se confruntă cu un război hibrid al Rusiei împotriva conducerii de la Chișinău.