Copil din Cahul, snopit în bătaie de tatăl vitreg pentru că a făcut în pantaloni. Individul, trimis după gratii

Un bărbat din raionul Cahul a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, după ce anul trecut și-a snopit în bătaie fiul vitreg, din cauza că micuțul și-a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Cahul, sediul Central.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 2 februarie 2024, 16:41   515
bătyaie

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs la data de 12 mai într-o localitate din raion. În timp ce se afla la domiciliu, inculpatul, observând cum fiul vitreg și-a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni, s-a apropiat de ultimul și i-a aplicat multiple lovituri în regiunea capului. Ulterior, acesta a luat copilul de gât și l-a izbit cu capul lângă oliță. În urma traumelor primite, băiatul s-a ales cu multiple echimoze.

Mama copilului, văzând această scenă, a încercat să intervină, însă bărbatul i-a aplicat și acesteia mai multe lovituri cu palma peste față. La un moment dat, femeia a reușit să fugă din casă și a rugat vecinii să cheme Poliția.

În cadrul ședinței de judecată, bărbatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Cahul în termen de 15 zile.

Cei patru vameși de la Leușeni reținuți de CNA, trimiși acasă din izolator

Centrul Național Anticorupție raportează noi descinderi în dosare de corupție, soldate cu reținerea a patru angajați vamali și cercetarea a doi bărbați, suspectați de pretindere și acceptare de remunerații ilicite într-un caz de trafic de influență. Astfel, în urma investigațiilor întreprinse de CNA, patru angajați ai Serviciului Vamal au fost reținuți, iar ulterior plasați în arest la domiciliu de către instanța de judecată – decizie care urmează a fi contestată de procurori.