(VIDEO) Usatîi: Guvernarea nu avea dreptul să distrugă sistemul de plăți Zolotaia Korona, fără a oferi cetățenilor o alternativă pentru a-și primi banii!

Liderul Partidului Nostru și candidat la funcția de Președinte al R.Moldova este de părerea că Guvernarea nu avea dreptul să distrugă sistemul de plăți “Zolotaia Korona”, fără a oferi cetățenilor o alternativă pentru a-și primi banii.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 9 septembrie 2024, 18:05   122
Usatîi: Guvernarea nu avea dreptul să distrugă sistemul de plăți “Zolotaia Korona”, fără a oferi cetățenilor o alternativă pentru a-și primi banii!

„Ei au blocat ultima posibilitate a oamenilor care muncesc în Federația Rusă de a transfera bani acasă. Sunt sute de mii de cetățeni în Moldova, inclusiv pensionari, pentru care era singura cale de a primi banii. Noi avem oameni care muncesc acolo, avem persoane în etate, care primesc pensia din această țară. Sunt mii de oameni care sunt implicați în exporturi spre Federația Rusă. De ce distrugeți tot? De ce nu urmați exemple pozitive? Georgia la fel a blocat acest sistem, dar după trei zile a înțeles că este o problemă mare pentru cetățenii săi și l-au deblocat imediat”, susține Usatîi.

Usatîi: Guvernarea nu avea dreptul să distrugă sistemul de plăți “Zolotaia Korona”, fără a oferi cetățenilor o alternativă pentru a-și primi banii!

Dânsul a sugerat Guvernării să caute soluții.

„În momentul în care blocați ceva, propuneți o soluție alternativă. Inventați alt sistem înainte de a interzice pe cel existent, dacă aveți unele dubii în raport cu el. Dar voi, din cauza unor suspiciuni legate de sancțiuni, de Șor, lăsați sute de mii de oameni izolați. Știți doar să distrugeți viața cetățenilor noștri și chiar întreaga țară. Nu vă interesează ce va fi cu noi în viitor. Promit că eu voi corecta acest lucru!”, a mai declarat candidatul la funcția de Președinte.

(VIDEO) Mihai Popșoi s-a întâlnit cu ministrul de stat pentru Europa, America de Nord și Teritoriile de peste mări ale Regatului Unit, Stephen Doughty

16 septembrie 2024, Chișinău – Ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi, a avut o întrevedere cu Stephen Doughty, ministrul de stat pentru Europa, America de Nord și Teritoriile de peste mări ale Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Vizita oficialului britanic la Chișinău are loc în contextul participării la cea de-a 5-a Conferință Ministerială a Platformei de Parteneriat pentru Republica Moldova.