Scene rupte parcă dintr-un thriller, la Cantemir. Și-a snopit în bătaie consăteanul cu o rangă, după care a furat motoreta unui minor ca să fugă din sat

Un tip și-a băgat consăteanul în reanimare, iar ulterior a furat motoreta unui adolescent încercând să dea bir cu fugiții din localitate. Incidentul a avut loc ieri, 2 Iunie, în localitatea Cania, din Cantemir, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 3 iunie 2023, 16:48   1122
IP Cantemir

Este vorba despre un individ în vârstă de 46 de ani, care ieri l-at fi snopit în bătaie cu o rangă metalică pe un consătean de-al său, în vârstă de 50 de ani, în curtea casei sale, după care l-a acoperit cu o plapumă și a plecat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost găsită zăcând în curtea agresorului de către preotul din localitatea care imediat a alertat oamenii legii.

Grupul oeprativ din cadrul IP Cantemir s-a deplasat la fața locului unde au depistat victima în stare de inconștiență, iar la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital și a fost internat în secția de reanimare.

Ulterior, angajații IP Cantemir au stabilit pe urme fierbinți că agresorul a deposedat un adolescent de motoretă și a încercat să fugă din sat, însă din nefericire pentru el a fost ajuns de polițiști și reținut pentru 72 de ore.

Anterior acesta a fost implicat în mai multe cazuri de furt din automobile atât pe teritoriul raionului Cantemir, cât și pe teritoriul municipiului Cahul.

Și-a snopit în bătaie consăteanul cu o rangă, după care a furat motoreta unui minor ca să fugă din sat