(VIDEO) Percheziții SPIA la Direcția Patrulare „Centru” a INSP

Ofițerii SPIA și procurorii PCCOCS investighează activitatea ilegală presupusă a angajaților Direcției Patrulare „Centru” a INSP al MAI. Potrivit unui comunicat al MAI, aceștia sunt suspectați că ar fi cerut bani în valoare de 200 de euro de la un șofer fără permis pentru a acoperi o contravenție.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 iulie 2024, 14:46   4073
SPIA

Conform informației prezentate, o cauză penală pentru corupere pasivă a fost deschisă pe 28 iunie. Totodată au fost efectuate percheziții la locuințele și mașinile personale ale angajaților și au fost găsite dovezi relevante.

La moment, persoanele bănuite se află în libertate. În continuare, vor fi luate măsuri de urmărire penală și investigații speciale pentru stabilirea circumstanțelor legate de acest caz.

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.