Al treilea caz de suicid în ultimele 24 de ore în Chișinău. Încă o femeie s-a aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc

O femeie a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul superior al unui loc de locuințe. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 29 iunie, în jurul orei 16:55, pe strada Pertru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 15:21   998
crimă

Cadavrul victimii a fost găsit zăcând la sol într-o baltă de sânge de către un trecător, care imediat a alertat poliția. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ciocana, care a stabilit că victima este o femeie în vârstă de 75 de ani.

Aceasta s-ar fi aruncat în gol de la etajul 8 al blocului, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc, până la venire ambulanței.

Oamenii legii consideră că este vorba despre un caz de suicid, după ce medicul-legist nu a depistat semne de moarte violente, în afară de cele rezultate în urma căderii.

Amintim că alte două persoane și-au curmat viața pe parcursul zilei de ieri. O femeie a murit, după ce s-a aruncat de la înălțime pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, iar un bărbat a fost găsit spânzurat într-un copac din sptele unui bloc de locuințe de pe strada Romană, din sectorul Rîșcani.

O femeie în pijama s-ar fi aruncta în gol de la etajul superior al unui bloc de locuințe din Chișinău

Descoperire macabră în Chișinău. Cadavrul unui bărbat, găsit spânzurat într-un copac din spatele unui bloc de locuințe

ANSP și Ministerul Sănătății, suspectate de concurență neloială

Plenul Consiliului Concurenței a dispus inițierea unei investigații cu privire la eventualele acțiuni anticoncurențiale ale Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) și ale Ministerului Sănătății. Astfel, reprezentanții Consiliului Concurenței urmează să verifice dacă prestarea serviciilor medicale de către ANSP pe piețe concurențiale nu distorsionează mediul concurențial normal.

Un bărbat s-a înecat într-un lac lac din Ungheni

Un bărbat de 40 ani și-a pierdut viața în timpului scăldatului în lacul din preajma satului Zagarancea, raionul Ungheni. Conform informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), cazul a fost înregistrat luni, 1 iulie curent.