(VIDEO) Depozit cuprins de flăcări, la Bălți. Zeci de pompieri au luptat aproape 5 ore cu focul

Un incendiu de proporții a izbucnit în noaptea de 12 septembrie, într-un depozit de pe strada Mihail Sadoveanu din Bălți. La fața locului au intervenit 64 de pompieri cu 14 autospeciale. Aceștia au reușit să stingă flăcările după aproape cinci ore. Nicio persoană nu a avut de suferit.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 12 septembrie 2024, 08:11   237
foc

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la 112 a fost recepționat la ora 01:25. La sosirea echipelor de intervenție, focul acoperea deja 900 de metri pătrați. 

Flăcările au distrus utilaje și bunuri din depozit, dar datorită intervenției rapide, pompierii au salvat încăperi cu mobilier, pe o suprafață de 2000 de metri pătrați. Incendiul a fost localizat la ora 06:11, fără victime raportate.

Lucrările de spălare și demontare a construcțiilor afectate continuă, iar cauza incendiului urmează să fie stabilită. În ultimele 24 de ore, IGSU a gestionat 33 de situații de urgență.

ANRE a aprobat micșorarea prețului pentru energia electrică furnizată de S.A. ”Energocom”, dar facturile consumatorilor finali rămân neschimbate

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către S.A. ”Energocom”, furnizorul central de energie electrică, în cuantum de 1,80 lei/kWh (fără TVA). Acest preț este cu aproximativ 21% mai mic față de prețul în vigoare, scrie Bizlaw.MD.

Peste 1300 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova săptămâna trecută. Autoritățile recomandă vaccinarea

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În perioada 9-15 septembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate 1310 cazuri de COVID-19 (dintre care 271 în regiunea transnistreană), fiind cu 15% mai puțin față de săptămâna precedentă. Autoritățile de resort recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 și a gripei, comunică MOLDPRES.