Cadavrul unui bărbat, găsit spânzurat într-un copac pe malul lacului „Frumoasa” din Cahul

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-un copac. Descoperirea macabră a fost înregistrată ieri-seara, în jurul orei 17:55, pe malul lacului „Frumoasa”, din raionul Cahul.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 iulie 2024, 15:49   299
Frumoasa

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat de aproximativ 40 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către un cioban care trecea cu oile prin preajmă, el fiind și cel care a alertat poliția.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar acest fapt îi face pe oamenii legii să investigheze o posibilă sinucidere.

Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală, iar oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și motivul care l-a făcut să recurgă la acest gest disperat.

Școlile din Chișinău au solicitat deschiderea a 684 de grupe cu program prelungit

Instituțiile de învățământ din Chișinău au solicitat până acum organizarea a 684 de grupe cu program prelungit pentru elevii din clasele primare. Procesul este în desfășurare, iar toate solicitările urmează a fi coordonate până pe 15 septembrie. Despre aceasta a informat șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, la ședința operativă a serviciilor municipale, transmite IPN.

Reacția Guvernului la solicitările transportatorilor: Măsurile de reformă sunt în beneficiul pasagerilor

Deciziile Guvernului din domeniul transporturilor vizează creșterea siguranței, corectitudinii și calității deplasărilor cetățenilor, iar toate măsurile introduse în reforma în domeniul transportului rutier sunt în beneficiul pasagerilor. Este comentariul purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, în contextul solicitării transportatorilor de implicare a Guvernului în rezolvarea problemelor care, spun ei, pun în pericol ramura de transport, transmite IPN.

Autoritățile de la Chișinău nu vor asigura tranzitul evreilor hasidici care pleacă în Ucraina

Autoritățile de la Chișinău nu vor asigura tranzitul evreilor hasidici care participă la pelerinajul anual în orașul ucrainean Uman, pentru a marca Rosh Hashanah (Anul Nou evreiesc), așa cum a fost anul trecut. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a precizat pentru IPN că autoritățile Statului Israel au informat autoritățile moldovenești că pelerinajul la Uman este o inițiativă privată.