(VIDEO) Președintele OT a Partidului Politic „Renaștere” Șoldănești, prins băut la volan. Este pentru a doua oară când cade în plasa celor de la INSP

Președintele Organizației Teritoriale a Partidului Politic „Renaștere”, Oleg Babcinețchi, a fost tras pe dreapta de un echipaj de patrulare care l-au prins în stare de ebrietate la volan, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 9 iulie 2024, 19:43   1077
Beat

Potrivit unui comunicat al IGP, „astăzi, pe o stradă din Șoldănești, pentru mers neuniform a fost stopată o mașină de marca Volvo la volanul căreia se afla președintele organizației teritoriale a unui partid politic. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul aparatului Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,49 mg/l, fiind stabilită o stare de ebrietate cu grad avansat”, se arată în comunicat.

Unitatea de transport a fost  ridicată și transportată la parcarea specială, iar bărbatul  este cercetat penal.

Aici este de menționat că ieri, un alt membru al Partidului Renaștere, deputatul Vasile Bolea, a fost prins de INSP că nu avea nici revizie tehnică și nici asigurare obligatorie.

(VIDEO)Deputatul Vasile Bolea, tras pe dreapta și amendat de INSP, la Cimișlia

Amintim că Oleg Babcinețchi nu este la prima abatere de la lege, în anul 2017, fostul lider al organizației teritoriale Șoldănești a PPDA,  a mai fost prins beat criță la volanul mașinii sale.

Babcinețchi, care conducea atunci un autoturism marca BMV-520, a fost tras pe dreapta în orașul Șoldănești, pe strada Păcii

Testul alcooloscopic efectuat la fața locului a arătat o concentrare de alcool de 1,04 mg/l in aerul expirat, ceea ce este de 8 ori mai mult decât norma admisibilă.

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.