Tânără născută în cămașă, la Căușeni. A scăpat cu viață după ce și-a transformat mașina într-un morman de fiare contorsionate

O tânără se zbate între viață și moarte, după ce a provocat un accident în lanț, iar în urma impactului mașina sa a fost transformată într-un morman de fiare contorsionate. Coliziunea a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 23 Iulie, în jurul orei 16:20, în apropiere de localitatea Opaci, din raionul Căușeni.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 24 iulie 2023, 12:49   1356
accident

Potrivit poliției este vorba despre o tânără de 24 ani, care se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui automobil de marca Mitsubishi.

Dânsa ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un camion de marca DAF, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 65 de ani.

În urma impactului, automobilul grav avariat a fost proiectat într-un alt automobil de marca Mercedes condus de un bărbat de 37 ani.

Din fericire, chiar dacă mașina a fost făcută zob, tânără a scăpat cu viață, dar s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Căușeni, susține că tănăra se afla în stare gravă, în comă cerebrală.

Sursele noastre mai menționează că tânără avea permisul de puțin timp, recent se căsătorise și absolvise facultatea.