Doi angajați IGPF, în stare ebrietate, au luat la pumni un cuplu într-un apartament, la Ungheni. Unul a fost reținut, altul a fugit

Doi angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, îmbrăcați în uniformă de serviciu, ar fi dat buzna într-un apartament de la Ungheni și i-au bătut pe doi soți. Proprietara a fost preluată de ambulanță, cu urechea plină de sânge, iar unul dintre polițisti, care ar fi fost beat - de către colegii săi de la Inspectorat. Al doilea angajat de la Frontieră ar fi fugit, scrie Unimedia.INFO.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 15 noiembrie 2023, 16:02   2318
unimedia

Reporterii Unimedia ar fi discutat cu fiica celor doi soți, luați la pumni de polițiștii de Frontieră.

 Potrivit Alexandrei S., tatăl său finisa reparația în camera de baie și tăia teracotă. La un moment dat, doi polițiști de Frontieră, îmbrăcați în uniforme de serviciu, unul dintre ei evident beat, au dat buzna în casa lor.

„I-au zis lui tata de ce face gălăgie. Tatăl meu le-a spus că e ora 12:00, va lucra până la 14:00, apoi va face liniște. Unul dintre ei a început să strige cu cuvinte necenzurate și a sărit cu pumnii. mama a încercat să-i calmeze, ei au lovit-o și pe mama. E cu urechea plină de sânge, a preluat-o ambulanța. Tata - cu gura toată în sânge”, povestește Alexandra în panică.
„Cei doi polițiști închiriază apartament aici, la etajul 3. Erau beți că nici nu puteau vorbi normal. Cel reținut de poliție avea mâna toată în sânge, dar spunea la poliție că nu a făcut nimic. Eu l-am întrebat - de ce mâna e plină de sânge dacă nu i-ai lovit? El zice că era nervos și a dat în perete cu pumnul. Ne temem că se va mușamaliza totul”. a declarat pentru UNIMEDIA unul dintre vecini, Sergiu, martor al incidentului.


Sursa citată menționează că a solicitat comentarii de la Poliția de Frontieră, cât și de la Inspectoratul de Poliție, dar nu a primit, deocamdată, vreun răspuns.

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.