(SURSE) S-a împușcat în Inspectoratul de Poliție Ciocana, după omorul la comandă din sectorul Rîșcani

Un foc de armă a răsunat în Inspectoratul de Poliție Ciocana, din cadrul Direcțieie de Poliție a mun.Chișinău, după ce a fost comis omorul la comandă din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia, din cadrul inspectoratului.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 iulie 2024, 13:28   6137
Ciocana

Potrivit surselor, în jurul orei 12:45, când a fost lansat semnalul de alertă „AVALANȘA”,după ce a fost comisă crima din sectorul Rîșcani. în timpul înarmării polițiștilor, un ofițer superior de sector, care a primit pistolul PM din dotare, din neatenție a apăsat pe trăgaci și a efectuat o împușcătură involuntară.

Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate.

Pe numele angajatului IP Ciocana a fost imnițiată o anchetă de serviciu.

Amintim că în amiaza zilei de ieri, cetățeanului turc, Izzet Eren, în vârstă de 41 de ani, liderul principal al bandei Tottenham Turks din Nordul Londrei, a fost împușcat la o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei, iar pistolarul mascat s-a deplasat cu trotinetă spre pădurea dintre sectoarele Rîșcani și Ciocana.

Medicamente pentru întreruperea sarcinii sunt vândute ilegal prin farmaciile din țară fără rețetă de la medic

O întrerupere de sarcină este posibilă în Republica Moldova fără nici măcar să consulți un medic. Portalul Anticoruptie.md a identificat farmacii care eliberează medicamente pentru provocarea unui avort fără rețete, contrar legii. În timp ce importurile de astfel de comprimate a crescut cu peste 100% în ultimii doi ani, statisticile oficiale ale Ministerului Sănătății indică o scădere treptată a numărului de persoane care recurg la această metodă de întrerupere a sarcinii.