(FOTO)Un bărbat a murit, după ce o casă fost cuprinsă de flăcări casă în centrul Chișinăului

Cadavrul unei persoane a fost găsit de către pompieri, după ce au lichidat un incendiu care a izbucnit noaptea trecută, în jurul orei 00:14, într-o locuință de pe strada A.Sciusev din centrul capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 aprilie 2023, 09:23   321
 O persoană a ars de vie într-o casă din centrul Chișinăului

UPDATE // 09:26 // Reprezentanții IGSU susțin că flăcările au distrus bunuri materiale și tavanul locuinței cu o suprafață de 40 metri pătrați.

Ulterior, în locuință a fost depistat proprietarul, un bărbat de 51 de ani care s-ar fi aflat în stare de inconștiență. Medicii au încercat să-l salveze, însă din nefericire acesta a pierdut lupta pentru viață.

Un bărbat a murit, după ce o casă fost cuprinsă de flăcări casă în centrul Chișinăului


Apelul la serviciul 112 a fost făcut de către un trecător, iar la fața locului s-au deplasat  patru autospeciale ale pompierilor, o mașină a poliției, dar și o ambulanță.

Din nefericire, medicii au putut doar să constate decesul persoanei care a fost găsită în interiorul locuinței cuprinse de flăcări.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.

(VIDEO) Să nu le fie simplu forțelor noi să întoarcă procesul. Stamate, despre necesitatea desfășurării referendumului UE

Referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE este necesar pentru situația în care vor veni alte forțe la guvernare care, dacă nu vor fi proeuropene, să nu poată așa de simplu să întoarcă procesul. Aceasta este opinia și explicația deputatei PAS Olesea Stamate, membra Comisiei juridice, numiri şi imunităţi în Parlament, exprimată la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4, ediția de miercuri seara, 18 septembrie curent.